Намери ни
To Top

Бала: Мислех, че ще е по-тежко! Равният в Подгорица ни оставя в играта (видео)

Селекционерът на България Красимир Балъков потвърди думите си от снощи и похвали играчите си, въпреки че те загубиха с 1:2 гостуването си на Чехия в европейска квалификация от Група “А”. Бала изрази задоволството от видяното в Прага, като огорчение му е донесъл единствено резултатът. Легендарният плеймейкър на националния отбор е уверен, че докато “лъвовете” имат шанс, ще се борят за място на Евро 2020. Балъков призова феновете за подкрепа този понеделник, когато България приема Косово в ключов за развитието в потока двубой.


“Неприятно се разви мачът за нас, но в края на краищата играхме срещу съперник с топ футболисти от силни клубни отбори. Това бе основната разлика, която си пролича в определени моменти. До последно държахме интригата, което е много важно за мен. Знаете, че по принцип не играем силно срещу този съперник, а този път дори имаше шанс срещата да завърши по друг начин”, сподели наставникът на “трикольорите” при прибирането си от чешката столица.

“Имаме нужда от време, за да вкараме новата концепция за игра. Доволен съм от старанието на момчетата. Не съм доволен единствено от резултата. Видяхте, че опитни футболисти като Исмаил Иса и Георги Сърмов изиграха ролята си по най-добрия начин и направиха много силен мач. Притеснение имаше сред младите футболисти, което е нормално. Това, което се случи в Прага, е много ценен опит за тях”, допълни още Красимир Балъков.

“Докато имаме шансове, ще се борим. Мислех, че ще бъде по-тежко, но този равен между Черна гора и Косово ни оставя в играта, стига да победим в понеделник. Надявам се, че хората ще ни подкрепят да вземем трите точки. Нека първо възстановим футболистите, след което ще решим дали са належащи промени в състава. Нито за миг не съм мислел как се чувствам аз. Изцяло съм концентриран върху работата си с играчи”, допълни още Бала.

Ощр от категория Водещи