Намери ни
To Top

Бях готов да сложа край на живота си, точно тогава…

Героят на Лудогорец Козмин Моци бе замесен в история, която го постави в ролята на супергерой със способности на психоаналитик.

Съотборник на Козмин в националния отбор на Румъния го включи в своя конфликт с журналистите. Драгош Григоре, бе обявен от медиите отвъд Дунав за потенциален самоубиец. Според изнесените информации настоящият защитник на Тулуза е опитал да сложи край на живота си през 2011 г.


„Една вечер бях на тавана на стадиона и щях да скоча. Моци беше отдолу и ме разубеди“, каза през смях Григоре, който бе в трансферните планове на Лудогорец през лятото, но тогавашният треньор Стойчо Стоев отказа да го вземе.

„Това са пълни глупости. Абсолютно никога не съм възнамерявал да се самоубивам. Нямал съм и нямам приятели сред играчите на Стяуа. Още по-малко пък да казвам на някой от този отбор, че съм замислял да сложа край на живота си. Това са огромни лайна“, допълни футболистът пред „ziaruldeiasi.ro“ по повод спекулации в румънските медии.

В момента Моци и Григоре са заедно в националния отбор на Румъния, като се готвят за квалификацията със Северна Ирландия и контролата с Дания. Както е известно, защитникът на Лудогорец е с травма от гостуването на Базел и е под въпрос за двубоя със северноирландците. Ако той се възстанови навреме, може да излезе титуляр в схемата на Ангел Йорданеску.

 

Ощр от категория Тема на деня