Намери ни
To Top

Кобрата изригна и удари в сърцето Кличко

Само ден преди мача между Владимир Кличко и Кубрат Пулев нашето момче нанесе тежък удар по самочувствието на украинеца!
Кобрата срина достойнството на противника, след като пред немския канал RTL заяви, че Влад се държи като момиче. Повод за думите на Пулев е поведението на противникът му, който в последните дни върти всякакви номера на българския претендент, за да го изнерви и да му вдъхне неувереност преди мача.
„Добър боксьор е, силен, бърз. Има всичко, което е нужно за един шампион, но няма сърце.

Характерът му е като на момиче!“, изригна Кобрата.
„За мен победата е релаистична цел. Имам всичко необходимо, за да я постигна. Кипя от енергия. Мога да издържа и 20 рунда. Ще се бия чисто. Но ако той не го прави, ще обърна другата страница“, заявява Кобрата.

А за да потвърди думите на Кубрат, Владимир Кличко се изгаври с прозвището му Кобрата. В интервю той нарочно започна да заеква при произнасянето му: „Ко-ко-ко-брата“. Това допълнително ще вбеси 33-годишния софиянец, тъй като този прякор му е даден от баща му Венко, който за жалост не е между живите и няма да види великия мач на своя син утре вечер.

А случайно или не, пред „Билд“ пък Кличко заяви, че е ходил на курсове за бременни, малко преди бъларинът да окачестви характерът му като характерен за представител на другия пол.

Ощр от категория Спорт