Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/11/634886833145292500zlatan-ibrahimovic-izrqzan.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Златан Ибрахимович с култова изцепка от резервната скамейка (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Златан Ибрахимович с култова изцепка от резервната скамейка (видео)

Златан Ибрахимович пощуря!

Голямата звезда на ПСЖ отново се отчете с куртова изцепка, макар и от резервната скамейка. Ибра се погрижи за доброто настроение в щаба на столичани по време на голямото дерби с Олимпик (Марсилия), спечелено с 2:0.

В даден момент от мача Езекиел Лавец бе на земята след единоборство. Физиотерапевтът обаче се бе заплеснал и Ибра реши да се изгаври с медицинското лице.


Златан даде сигнал на пълничкия доктор да оказва помощ на Лавеци, който обаче не бе постравдал сериозно и нямаше нужда от медицинска намеса. Но докторът се юрна към терена, а шведският дявол пусна мазна усмивка, за да покаже как подло е изиграл жертвата си с фалшив сигнал.

Вижте как Златан Ибрахимович изигра физиото на ПСЖ:

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558