Намери ни
To Top

Официално! БФС взе историческо решение, това е краят!

Ръководството на Българския футболен съюз взе историческо решение. Начело с Борислав Михайлов, Кирил Домусчиев и още знакови фигури за родния футбол от Централата определиха:

БФС пуска от днес билетите за евроквалификацията с Малта. Двубоят е в неделя от 21,45 часа. Цените са както следва: 40 лева за сектор „А“, 20 лева за сектор „В“ и 10 лева за „Б“ и „Г“.


Това са цените за мач с футболно джудже от ранга на Малта, без да се обижда въпросната държава. Националите ни влизат в срещата след разочароващи двубои с Хърватия и Норвегия. Борислав Михайлов обиди всички фенове след мача със скандинавците, казвайки им, че не разбират от футбол, а сега слага цена от 40 лева за билет за срещата с Малта.

Най-евтините ЦЕННИ хартийки са със стойност 10 лева. Мачът е с късен час и за всеки фен от провинцията на фона на съперника и цените на билетите е напълно безсмислено да посети двубоя.

Привържениците от София пък трябва да дадат прекомерно високи суми, за да измръзнат в очаквания неделен студ, гледайки изложилите се в последните 2 мача лъвове срещу гостите от Малта.

Тези цени на билетите са обидни. БФС официално се подиграва на българския народ. Най-нормалното е на мача да присъстват между 50 и 100 фена, като част от тях да разцъкат игра на белот, както вече се е случвало на Националния стадион по време на управлението на сегашното БФС.

Това трябва да е краят на търпимостта на хората. Централата заслужава масов протест пред сградата й, но за жалост българите сме свикнали да търпим. А босовете на Българския футболен съюз доказаха едно – те не проявяват никакво уважение към своите сънародници, към феновете, заради които съществува футбола в България.

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ