Намери ни
To Top

Важна вест за ЦСКА! Тези думи вещаят коренно промяна за бъдещето на клуба

Важни думи за родния гранд ЦСКА, които засягат сериозно бъдещето на футболния клуб. И не само върху него, а върхи всички отбори под шапката на „ОСК ЦСКА – 1948“. Новият министър на спорта Красен Кралев заяви, че в най-скоро време той и екипът му ще намерят решение на проблема с базите, което да удовлетворява всички клубове, пише „24 часа“.
„25 години никой не поиска да се намеси в проблема с базите на ЦСКА и какво смятаме да правим? Тук проблемът е преди всичко морален.

Запознат съм с всичко. Ще се съберем екип от юристи, които трябва да дадат някакво решение. Може би в началото на следващата година. Защо е морален проблемът. На кого трябва да бъдат дадени тези бази? Клубовете са търговски дружества, те могат да фалират. Президентите се сменят, собствениците също. Какво гарантира, че тази база няма да бъде заложена пред банка или да попадне в неправилните ръце? След това какво ще правим? Няма как да се даде всичко в ръцете на феновете, но скоро ще намерим решение, което да удовлетворява клубовете“, заяви министърът.

Ощр от категория Анализ