Намери ни
To Top

135 килограма се изсипаха върху Кобрата, а той извика с всичка сила…

Цели 135 килограма се изсипаха върху Кобрата. Ударната сила бе огромна, коленете на шампиона се подгънаха, в този момент всички осъзнаха – Пулев полага нечовешки усилия. Кикбоксьор и ММА боец, истински войник хвърли цялата си сила и мощ върху най-силния българин.

Миг, в който се ражда легенда.


Всички очакват нокаут, но Кубрат Пулев от София, България просто не може да падне, той е боксьор, който е призван да напише история. Непобеденият в 28 мача, 135-килограмов звяр на ринга Устинов показва най-доброто, но то не води до победа. Напротив!

Съперникът е разярен, следва поредица от разсичащи удари. Кубрат не се бие, той лети на ринга, навсякъде, където погледне Александър Устинов, там е юмрукът на разярената Кобра. В 11-я рунд непобеденият Александър пада, той е долу и не може да се изправи. Родината ни има една от най-великите си спортни победи. Кубрат Пулев отива в ъгъла, качва се на въжетата и извиква с всичка сила… България.

Остават 7 дни! Само след 1 седмица „Мила Родино“ ще проехти от залата в Хамбург и целият свят ще чуе родния химн. А на ринга хегемонът Влад Кличко за първи път от дълги години ще се изправи пред мъж, който има силата и сърцето да го детронира – Кубрат Пулев от България!

Станете част от общността на Кобрата ТУК!

Автор: Тервел Илиев

Ощр от категория Анализ