Намери ни
To Top

Дрийм тиймът на Барса се разпада! Ето кои 3 суперзвезди напускат клуба

Дрийм тиймът на Барселона, който властваше над футболна Европа последните години се разпада. 3 суперзвезди ще напуснат клуба, а с това ще бъде загубена почти всякаква връзка със състава, който доминираше на зеления килим с уникален и красив стил на игра.

Валдес, Пуйол, Вия, Абидал вече са аут от състава на Барса по различни причини. Педро все по-често остава резерва, а други 3 ключови фигури, според последните информации от Пиринеите ще напуснат клуба още следващото лято.


Легендите Шави Ернандес, Жерар Пике и Дани Алвеш са аут от дългосрочните планове на Барселона и играят последния си сезон за клуба, избухват медиите в Испания.

На една от последните тренировки на гранда Пике дори заяви на Алвеш – „двамата с теб имаме много врагове тук“. Шави пък е бесен от това, че вече не е твърд титуляр.

Ако информациите се окажат верни то над половината от великия Дрийм тийм ще се озове в други отбори. Така ще бъде сложен край на една от най-великите ери на футбола. Съставът на Барса с архитект Пеп Гуардиола.

Каталунците пък ще започнат ново начало, а само големите звезди Меси, Иниеста и Бускетс ще напомнят за единадесеторката, която громеше всичко по пътя си към трофеи в Испания, Европа и Света.

Автор: Петър Панов

Ощр от категория Тема на деня