Намери ни
To Top

Официално! В Левски взеха решение, което ще взриви синя България

След загубата от Берое в Левски взеха решение, което ще взриви Синя България. Действието е истински позор за над 100-годишната история на толкова обичания в Родината тим. Ето за какво става въпрос:

Отборът на Левски получи два дни почивка след последния мач от шампионата срещу Берое, съобщава официалният сайт на сините. Тимът на Георги Иванов загуби с 0:1 домакинството си на старозагорци в 15-ия кръг на „А“ група.


Следващата тренировка на Левски ще е в понеделник, 10 ноември, от 15:00 часа.

„Какво по д*волите се случва на Герена“ би възкликнал всеки футболен фен в България, независимо на кой отбор симпатизира.

След поражение играчите получават за награда 2 дни почивка, като в понеделник имат следобедно занимание. Вместо на здрави тренировки и сериозно „конско“ в съблекалнята, сините ще се отдадат на почивка през уикенда, някои от скъпоплатените звезди дори имат възможност да отскочат до чужбина. Други биха „отпразнували“ днешния си мач с веселба на бар или дискотека. След това ще имат почти 3 дни за възстановяване или по-скоро изтрезняване.

На Герена положението е драматично, а сините фенове в момента могат да се надяват само на Димитър Димитров – Херо, който не веднъж е доказвал, че за него на първо място стоят дисциплината и носенето на отговорност. Величини, които в момента отсъстват от Левски.

Всеки левскар има пълното право да е бесен на излизащите във ваканция футболисти и на треньорите, които позволяват това да се случва в клуб с над 100-годишна велика история.

Автор: Павел Панов

Ощр от категория Анализ