Намери ни
To Top

Шок! Изваждат България от евротурнирите, Лудогорец губи всичко!

Истинска бомба избухна в българския футбол днес. Лудогорец Разград ще загуби всичко, което изгради през последните 2 години, а родните отбори ще бъдат изхвърлени от европейските, а и световни надпревари.

Христо Стоичков за пореден път напомни, че има крайни и понякога скандални желания. „Бойко Борисов ако е мъж веднага трябва да изгони Борислав Михайлов“, заяви Ицо.


Тук проблемът е наистина огромен, защото ако желанието на Камата се сбъдне и по какъвто и да било начин има политическа намеса срещу БФС, реакцията на УЕФА и ФИФА ще е светкавична.

Аут за Лудогорец от Шампионска лига, аут за България от европейските квалификации и като цяло забрана на родни тимове да участват на международна сцена.

Стоичков в желанието си да помогне, всъщност казва думи, които ако бъдат възприети дори под най-малка форма от Бойко Борисов ще доведат до катастрофа.

Наистина шокиращо искане на Камата. БФС може и да има своите грешки, но начинът за бутане на Михайлов трябва да мине изцяло по механизмите одобрени от ФИФА и УЕФА, в противен случай България ще получи най-тежката санкция!

Автор: Петър Панов

Ощр от категория Анализ