Намери ни
To Top

ТЕЗИ КАДРИ взривиха България: мач от „А“ група уговорен? Вижте съмнителните действия на играчите

Скандално видео разтърси онлайн пространството в Българи! Социалните мрежи и форумите имат нова тема на обсъждане и тя е свързана с кадри, поставящи под огромно съмнение феърплея на мач от „А“ група.

Както преди дни ви писахме, Марек бе глобен от БФС, тъй като в централата е постъпило писмо от УЕФА, в което европейската институция изразява съмнения, че дупничани уговарят срещите. Под огромно съмнение бе поставен и двубоят с Лудогорец в Дупница (0:4). Марекчани почти не приманаваха централната линия, а треньорът им Тенчо Тенев шокира с признание, че футболистите му били внимателни, за да не наранят сериозно някои от орлите, на които им предстоял важен мач с Базел.


„Господари на ефира“ обаче показва видео, на което ясно се вижда как при първите 2 гола на Лудогорец футболисти на зелените са оставени абсолютно непокрити в и около наказателното поле на домакините. Нещо повече, при третия и четвъртия гол на гостите, дефанзивните действия на Марек са повече от скандални – футболисти се връщат на бегом към наказателното поле, а в следващия миг забавят темпото си и оставят гостите да стрелят необезпокоявани.

Вижте това видео и преценете сами има ли повод да се поставят под съмнение действията на момчетата от Марек (Дупница):

Ощр от категория Анализ