Намери ни
To Top

Домусчиев как можа да направиш тази сделка? Вижте какво стори босът

Считаният за безпогрешен в управлението на Лудогорец Кирил Домучсиев изненада всички с действие, което може да се определи като абсолютна грешка. През лятото босът реши Лудогорец да се насочи към играчи от А група и тимът привлече само 1 сериозна звезда от чужбина.

Става въпрос за 25-годишния колумбиец Ангуло. Футболистът дойде с впечатляваща визитка като проектонационал на Колумбия и титуляр за Гранада в Примера дивисион.


Визира се, че сделката с левия бек е за сериозна сума, а грешката на Лудогорец е факт. Отборът се подсилва в зона, в която играе доказаният Йордан Минев. Вторият бек в отбора пък е суперзвездата на орлите Кайсара.

Така основният трансфер на тима Ангуло на този етап се оказва безполезен за разградчани. Към момента може да се заключите, че Домусчиев и треньорския щаб на орлите допуснаха сериозна грешка. Взимайки играч, там където нямат проблеми, предвид и наличието на Шоко, освен утвърдените Кайсара и Минев.

Парите, които бяха хвърлени за колумбиеца Ангуло, можеше да се инвестират в привличането на класно крило или вътрешен халф, защото се вижда, че орлите имат сериозни проблеми на въпросните 2 поста.

Ощр от категория Тема на деня