Намери ни
To Top

Точно преди мача с Ливърпул! Супер играч подсилва Лудогорец

Точно преди мача с Ливърпул в София, супер играч за родните стандарти ще подсили Лудогорец. За щастие на разградчани преди най-важната им битка, се очаква футболист с огромна тежест да заеме мястото си сред титулярите.

Александър Барт тренира и е напълно възстановен от контузията, която го измъчваше. Барт е традиционният партньор на Моци в центъра на отбраната, но за жалост пропусна срещите на орлите в ШЛ досега.


Именно грешки в центъра на отбраната костваха загубите на Лудогорец от Ливърпул, Реал и Базел, но преди ключовия двубой с мърсисайдци в София, индикациите са оптимистични.

Очаква се Барт да заеме мястото си в центъра на отбраната и да реши голяма част от проблемите на разградчани. Французинът е основен стълб в отбора на Лудогорец и макар позабравен заради тежката си контузия, именно Александър Барт е най-големият коз на орлите преди мача с Ливърпул. Защото той може да донесе спокойствие и класа в зоната, която досега е най-слабото звено на разградчани в групите на Шампионска лига.

Ощр от категория Анализ