Намери ни
To Top

Левски прави трансферен удар за милион евро

Левски е на път да осъществи солидна сделка за милион евро. Авторитетът на клуба в Европа отново изигра своята важна роля. Сините са известни като стабилен партньор и европейските клубове с радост са готови да правят бизнес с Левски.

Ръководството на българския гранд е получило оферти от Удинезе и Верона за правата на 17-годишния халф Божидар Краев, съобщава „Тема Спорт“.


Италианските първодивизионни клубове нямат намерение да го „крадат“ и да плащат според таблицата на УЕфА за играчи, нена-вършили 18 години, а да постъпят както преди време с Антонио Вутов. Тогата Удинезе го привлече, след като се разбра с Левски и плати около 600 хиляди евро за правата му, като сумата може да нарасне в бъдеще.

Сега обаче от „Герена“ ще искат около милион от европейската валута, за да се разделят с играча.

През този сезон Божидар дебютира за мъжкия тим на „сините” – влезе като резерва срещу Локо Пд (1:1) и започна като титуляр при визитата на Марек (1:1) в А група. За Купата на България вкара хеттрик срещу Спартак Варна (7:1). Английският вестник „Гардиън“ по-рано през седмицата го нареди сред 40-те най-големи таланти в света, родени през 1997 година.

Ощр от категория Трансфери