Намери ни
To Top

Шокиращо! Точно по средата на сезона: Отбор от А група се разпада

Точно по средата на сезона в „А“ група, един от родните тимове с велика история е пред разпадане. Новината е шокираща, ето и подробностите.

Ситуацията в столичния гранд и някогашно страшилище дори в Европа Локомотив продължава да е крайно напрегната. Отборът на Димитър Васев на практика е пред разпадане, научи БЛИЦ.


По-голямата част от футболистите са с твърдото намерение да си тръгнат от „Надежда“. Те имат да взимат по три заплати и няколко премии от началото на сезона.

„Омръзна ни да ни лъжат. Само обещания слушаме и от Николай Гигов, и от останалите шефове. Нищо от обещаното обаче не се изпълнява. Писна ни“, коментира един от титулярите на червено-черните, пожелал анонимност. Играчите на Димитър Васев имат пълното право за подобни действия, тъй като така и не получават заработените суми. Както е известно, дори при две дължими заплати всеки играч може да разтрогне по вина на клуба.

От няколко седмици зрее сериозен бунт в клуба. Играчите се бяха заканили да бойкотират тренировките през тази седмица, но са проявили пореден компромис. След мача срещу Ботев (Пд) в неделя обаче напрежението отново ще се покачи.

Ощр от категория Футбол