Намери ни
To Top

Бербо със скандална позиция за националния отбор! Цял свят се смее

Димитър Бербатов зае скандална позиция относно случващото се в националния ни отбор. Суперзвездата на родния футбол е главната причина цял свят да ни се смее.

„Българите са анонимници, нямат един известен играч“, избухнаха хърватите преди да ни бият в София. „Ритнах нарочно Пенев, показахме на българите кой е домакин“, нагло заяви играч на Норвегия, след като и скандинавците взеха 3 точки от мача с лъвовете.


Бербатов в момента прави две неща – упорито отказва да коментира случващото се в тима и още по-лошото категорично не иска да играе за Родината.

Тази позиция е наистина скандална и не прави чест на иначе уникалния талант.

Да играеш за България – какво по-велико от това. Мицански, Гълъбинов, Венци Христов – нито един от тях не е от класата на Бербо, макар че са по-млади футболисти, няма и да бъдат на нивото на Бербатов в следващите сезони.

Срамно е, че Берба отказва да играе за Родината, още по-срамно е, че не се създава усещане в него, че взима грешно решение. Темата просто не се дискутира в България, а любимият на страната ни тим – националният отбор по футбол се отдалечава от още един голям форум.

Бербатов трябва да разбере, че в момента цял свят ни се смее, а той е една от главните причини за това, защото отказвайки да защитава честта на Родината, носи също толкова голяма отговорност за загубите от Хърватия и Норвегия колкото тримата централни нападатели играли за България във въпросните срещи.

Автор: Петър Панов

Ощр от категория Футбол