Намери ни
To Top

Цяла България ликува! Борислав Михайлов подава оставка…

Провал след провал, години наред попарени надежди на феновете, много чалга и малко футбол – това бе управлението на Борислав Михайлов начело на БФС.

Днес, 14 октомври 2014-а година е денят, в който официално Михайлов с ясно съзнание се подигра на всички привърженици в Родината. Феновете в България са на мнение, че Николай Михайлов пази слабо срещу Норвегия, без да нападат вратаря те констатират това, което са видяли. Но шефът на БФС прекрачи границата – той заяви на всички десетки хиляди запалянковци – „вие не разбирате от футбол, синът ми е голям вратар“!

НЕ – господин Михайлов, феновете са наред, но вие не разбирате от футбол.


Нула класирания за голям форум на България под вашето управление. Зверски кризи в емблемите на българския футбол – ЦСКА и Левски.

Неадекватна, престъпна и обидна реакция на БФС, когато бе отнета възможността на станалия шампион с рекордна разлика тим на ЦСКА да играе в Шампионска лига.

Неадекватна, престъпна и обидна позиция, когато Левски има нужда от подкрепа в битката „Газпром“ да влезе в клуба и да го стабилизира финансово.

Неадекватна, престъпна и обидна фраза, днес към футболните фенове в Родината.

Цяла България ще ликува, когато Борислав Михайлов подаде своята оставка. Това трябва да е ясно на самият шеф. Той отказва дори да започне темата, но наглостта му премина всички граници, отсега нататък всеки фен, който милее за футбола в България е длъжен да търси отговорност на хората, които се подиграват с гласа и спорта на народа!

Автор: Омуртаг Георгиев

Ощр от категория Анализ