Намери ни
To Top

Жестока драма с една от легендите на Нова ТВ! За огромно съжаление, на 54 г. известният водещ Румен Луканов…

На 54 години Румен Луканов остана без семейство. Бившият водещ на тв играта „Сделка или не“ се е развел тихомълком с бившата си жена Ина. Делото е било на 15 май, предаде „Уикенд“.

Двамата се споразумели и бракоразводното дело завършило само с две заседания.


На първото помирително заседание Румен и Ина заявили, че са се договорили за имуществото. Двамата им синове вече били пълнолетни, така че не се налагало съдът да се произнесе за родителските им права. В семейния им дом в малка кооперация на ул. „Бачо Киро“, на 3-ия етаж останали да живеят само Ина и по-малкият им син Франк. По-големият им наследник Матю от няколко години е в Лондон и се грижи сам за себе си.

Интересно било, че по време на делото Румен и Ина приятелски си бъбрили и дори си тръгнали заедно от съда. Слуховете, че Луканов кръшка на жена си, с която бяха заедно 30 години, цуркулираха от 2-3 години. Едва миналото лято той бе уловен в крачка и бе заснет от папараци са интимничи с апетитна блондинка на име Ралица, но шоуменът не се притесни от разкритието.

Тъй като бил семеен човек, а в магазините за вино и заведението му всички го познавали, той въртял любов в офиса си на бул. „Стамболийски“, недалеч от мола. Според запознати русокоската била известна сомелиерка и съдружничка на Румен в бизнеса с вина. Преди 2 години Луканов отвори 2 магазина за квалитетни напитки в центъра на столицата и заряза телевизионната си кариера.

„С Ралица сме само колеги, държим се неформално“, обясняваше Румен, но снимките бяха красноречиви.

Ощр от категория Акценти