Намери ни
To Top

Страхотен удар за Гонзо или повтаряне на грешката? Ето кой ще поеме Левски, ако Херо се отметне!

Спортинят директор на Левски Георги Иванов – Гонзо продължава да тръпне в очакване дали Димитър Димитров – Херо ще го наследи на треньорското кормило на сините. Пред Гонзо, който временно осъвместява двете длъжности, обаче се открива нов вариант за наставник на 26-кратните шампиони от 1 януари и това е… Стойчо Стоев. Според в. „Меридиан Мач“ на „Герена“ вече се плашат от увъртанията на Херо, като притесненията са, че ще се повтора казуса с Мъри Стоилов, с когото Иванов се бе разбрал да почне от лятото.


Това наложило Гонзо да прибегне до алтернативна опция, тъй като досега такава нямало. Сега вече има – бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев е изразил готовност да застане начело на тима. Извелият до трета шампионска титла Лудогорец наставник е дал принципно съгласие в неформален разговор. Гонзо обаче не искал да бърза със Стоев, тъй като вече дал мъжка дума на Димитров. Според изданието шансовете на Херо и Стоев да поемат Левски са равни.

Както вече ви писахме, мениджърът на дългогодишния треньор на Черноморец Мирчо Димитров призна, че търси работа на клиента си в чужбина и за Левски, и за Херо било по-добре той да не поема сините. Интересно е, ако Стоев застане начело на сините, дали това би бил страхотен удар или пък повтаряне на грешката на Наско Сираков. Бившият директор на Левски доведе предния освободен от Лудогорец треньор в лицето на Ивайло Петев, а специалистът бе съблечен от сините фенове и си тръгна с чутовен скандал.

Ощр от категория Тема на деня