Намери ни
To Top

Белчев: Излязохме с мисъл за реванша за купата

Резултатът е реален. Не добър мач за нас, очаквах повече от футболистите. Играха с мисъл за реванша за купата, което за мен е необяснимо. Беше важно да победим и да влезем с успех във важния мач.


От това равенство сега не би трябвало да пострада самочувствието ни. Нека да мине реваншът и тогава ще можем да правим по-генерални оценки на сезона, още е рано. Вальо Антов се представи много добре, като се има предвид, че тежестта в мача падна в средата на терена върху него и Лое. Алберг и Каранга пък останаха изолирани в по-предни позиции. Няма какво повече да желаем от Антов, нека да работи все така сериозно и мисля, че го чака добро бъдеще.

Физически футболистите са добре, смените бяха с оглед да ги запазим за мача, който ни предстои в сряда. Много голяма стана разликата от Лудогорец, но, докато има някакъв шанс за титлата, ще се борим. Можем да отстраним Левски, ако играем така, както през първото полувреме в последното дерби. Нужно ни е по-голямо настроение в реванша. Ранен гол ще е добре дошъл.

Ощр от категория Футбол