Намери ни
To Top

Роналдо се смее от сърце, причината е тази фраза на Ники Михайлов

Ники Михайлов даде изказване за звездите на Реал Мадрид, което ще накара асовете начело с Кристиано Роналдо да изпаднат в бурен смях, ако разберат какво мисли българския национал за тях. Думите идват по повод предстоящата важна среща между България и Хърватия.

„Надявам се искрено стадионът да се напълни, защото така ще поставим под напрежение техните футболисти. Видяхте дори и че Реал Мадрид, такива огромни футболисти, изпитваха леко напрежение, припряност, особено в началото на мача“, заяви Михайлов.


Излиза, че суперзвездите на Мадрид начело с носителят на Златната топка Кристиано Роналдо са се притеснили от мач като гости.

Без да се подценява силата на българските фенове, Реал е отбор, който е свикнал да играе пред многохилядна публика по 2 пъти в седмицата и твърдението на Михайлов, че КР7 се е уплашил от феновете на „Васил Левски“ би се приело от самия Роналдо с насмешка.

Нужно е да си припомним какви мачове са изнасяли белите под напрежение при визити, само преди месеци Байерн бе разгромен в Германия при подобни условия от Реал.

Ощр от категория Тема на деня