Намери ни
To Top

Ще има ли най-после победител в мачовете между Септември и Етър?

Днес в 20:00 часа отборите на Септември и Етър излизат един срещу друг в първия си мач от втората фаза на Първа лига. Двата тима се изправят един срещу друг в среща от група “Б” на втората осмица. Любопитен факт е, че в двата изиграни мача между тези съперници в елита, все още няма излъчен победител, така че днес ще видим дали този път везните ще се наклонят в едната или другата посока.

През първия полусезон срещата в София завърши при резултат 1:1.


В ответния мач през пролетта двата тима сътвориха зрелищен двубой във Велико Търново, завършил при резултат 3:3, като домакините поведоха с 3:0 през първото полувреме, но допуснаха изравняване през втората част.

По всичко личи, че и днес може да очакваме интересен и динамичен двубой. Септември има отличен шанс да се пребори за първото място в групата и ще търси със зъби и нокти победата тази вечер . За момента столичани заемат втората позиция, само на точка от лидера Локомотив (Пловдив), който вече изигра своя мач от кръга срещу Дунав (Русе) (2:2).

Треньорът на домакините Николай Митов има някои проблеми с окомплектоването на състава за този мач. С контузии са Мики Орачев, Стилиян Николов и Антон Иванов. Очаква се наставникът да пусне в игра Галев под рамката и Дяков, Елтон, Добрев и Стоянов в отбрана. Фабиано и Чандъров ще са двойката опорни халфове, а Галчев ще е в ролята на плеймейкър. Байду и Гади ще действат на двете крила, а атаката ще води Тошев.

В същото време Етър идва в оптимален състав и без контузени или наказани футболисти. Красимир Балъков се очаква да заложи в този мач на Иванов на вратата и Пашов, Гълъбов, Василев и Атанасов в защита. Мане, Руменов и Сърбв ще са триото в средата на терена, а в предни позиции ще действат Батрович, Стоянов и Бадара.

Първа професионална лига, втора осмица, група “Б”:

СЕПТЕМВРИ (СОФИЯ) – ЕТЪР

Вероятни състави:

СЕПТЕМВРИ: Галев, Дяков, Елтон, Добрев, Стоянов, Фабиано, Чандъров, Галчев, Байду, Гади, Тошев

ЕТЪР: Иванов, Пашов, Гълъбов, Василев, Атанасов, Мане, Руменов, Сърмов, Батрович, Стоянов, Бадара

Стадион: “Васил Левски”, София
Съдия: Георги Димитров
Начало: 20:00 часа

Ощр от категория Футбол