Намери ни
To Top

Лиса Ан ще снима п*рно филм в България! Ето кой е щастливият българин, който ще я оправя (СНИМКИ 18+)

Лиса Ан официално заяви, че ще се завърне за още няколко филма в порно индустрията и този път знае много добре къде точно ще ги заснеме. Американската звезда е признала, че сцената ѝ липсва, но вместо в родната си Америка, дамата е заявила, че смята да даде шанс и на млади звезди аматьори, включително и родни българи. Едрогърдата милфка не е спирала да следи секс сцената и признала, че най-голямо впечатление са направили родните порно аматьори:

„Признавам, че българското порно ми е изключително любимо. Дори не съм очаквала такива таланти, но Баче Кико и Митко, Митко, Митко показват професионализъм, който рядко съм виждала някъде другаде.


Освен това се надявам Даката да се върне много скоро обратно в аматьорската сцена, за да мога да го ангажирам поне за няколко сцени в новия ми филм „Лиса обича Балканите“.“, заяви звездата на последното си изслушване. Не сме сигурни кой ще бъде режисьор, но не трябва да забравяме, че си спомняме скрития талант зад гения, създал „Секс партия бридж“. Очакваме с нетърпение началото и обещаваме да следим изцяло новините около Лиса!

Ощр от категория Акценти