Намери ни
To Top

Милчо Ангелов посочи целите пред Славия за този сезон (СНИМКА)

Зимното попъленние на Славия Милчо Ангелов обяви целите пред „белия“ клуб до завършека на настоящия сезон – спечелване на Купата на България и на седмото мято в Първа лига. Тимът от „Овча купел“ в момента е именно на седмата позиция след победата си над Дунав, а за Купата ще мери сили с Ботев (Пд) на полуфинал. В другия спор за място във финала пък влизат ЦСКА и Левски.

Така пред Славия все още има двоен шанс да търси квота за Лига Европа.


23-годишният нападател гостува в Пресклуб „България“, за да си получи наградата за Играч №1 на 23-ти кръг на Първа лига. Талантът от ямболското село Иречеково заби изравнителния гол за Славия срещу Витоша (Б) за 1:1 в добавеното време на мача. Това му е втори приз от класацията, след като стана и №1 на 11-ти кръг миналия сезон, когато заби два гола и донесе победата на ЦСКА срещу Монтана с 2:0 в Ловеч.

„Благодаря на хората, които са гласували за мен. Радвам се, че получавам този приз. Благодаря и на съотборниците ми, защото всяка моя награда е награда за целия отбор на Славия. Ние сме едно цяло и се борим заедно на терена.

Доволен съм, че победихме в Русе. Беше много труден и непредвидим мач срещу Витоша.

Но се радвам, че победихме и вярвам, че тази победа ще ни даде сили за още успехи. Отборът има колебания в резултатите, но ще видите, че в края на сезона ще бъдем много, много по-силни. Просто ни трябва повече време“, заяви бившият младежки национал.

Юношата на Черноморец (Бс) не пожела да коментира дали би се върнал в ЦСКА и причините да напусне „Българска армия“, но ще стиска палци за бившия си клуб в предстоящото му дерби с Левски.

източник и снимка: Мони ГЕОРГИЕВ

Ощр от категория Футбол