Намери ни
To Top

Скандал в лагера на Реал в София, всички скочиха на…

Скандал се е разразил в лагера на Реал Мадрид по време и след края на мача с Лудогорец в София, съобщава „El Dia Despues“.

Един от основните футболисти на белия балет си е спечелил доста антипатии сред своите съотборници заради поведението си в сблъсъка с българския тим.

Негативният развой на двубоя с орлите е изнервил докрай Кралете, а егоистичното поведение на Гарет Бейл, допълнително е вбесило съотборниците му.

Въпреки че уелсецът стартира на фланга в схема 4-4-2, той изобщо не помагаше във фаза защита.


Единствено суперзвездата Кристиано Роналдо и другият нападател Хавиер Ернандес бяха освободени от подобни задължения от треньора Карло Анчелоти.

Заедно с това Бейл в почти всички ситуации търсеше начин сам да завърши атаката на тима си, като по този начин пренебрегваше свои съотборници, заели чисти позиции.

„El Dia Despues“ твърди, че Бейл е получил доста ядни забележки още на терена на стадион „Васил Левски“. В съблекалнята след мача уелсецът е чул още негативни коментари по свои адрес от съотборниците си.

Въпреки че вече не е особено долюбван от другите играчи, Бейл има гарантирано място в титулярния състав на Реал, тъй като все още продължава да е най-скъпият футболист в историята на футбола, като за него бяха платени 85 милиона паунда през миналото лято.

Ощр от категория Шампионска лига