Намери ни
To Top

Смолинг: Второто място е програма минимум за нас

Да завърши на 2-о място в края на сезона във Висшата лига е програма минимум за Манчестър Юнайтед, заяви днес защитникът Крис Смолинг. През уикенда Червените дяволи обърнаха Челси от 0:1 до 2:1 и се движат на 13 точки от лидера Манчестър Сити, който има и един мач по-малко с оставащи 10 кръга до края на кампанията. И докато отборът на Жозе Моуриньо през по-голямата част от сезона беше на 2-о място, то сега само на 2 точки след тях е Ливърпул, а след още 2 на 4-ата позиция се намира Тотнъм.

„Аз мисля, че напълно справедливо и заслужено би било, ако ние сме поне 2-и.


За нас това е програма минимум. А фактът, че играем у дома с Ливърпул, ни дава голямо предимство. Ние трябва да се откъснем от Ливърпул и Челси и да си работим по нашия си модел. Но знаете, че Манчестър Юнайтед трябва да бъде по принцип първи“, заяви Смолинг, цитиран от местните медии.
View image on Twitter
View image on Twitter

Chris Smalling

@ChrisSmalling
Can’t argue with a clean sheet away from home in the first leg. Bring them back to Old Trafford. ?? #MUFC #GGMU

12:44 AM – Feb 22, 2018
9,854
1,843 people are talking about this
Twitter Ads info and privacy

Челси е на 5-о място в класирането, на 6 точки от Юнайтед, които не са завършвали в топ 3 от 2013-а година. В понеделник Юнайтед гостуват на Кристъл Палас, а на 10-и март е важното дерби с Ливърпул. „Мисля, че когато победиш пряк съперник или големият ти враг, винаги е мач за 6 точки. Още повече сега, когато сме толкова близо в класирането, добави английският национал.

Ощр от категория Футбол