Намери ни
To Top

Стана ясно кой футболист на Лудогорец взе фланелката на Кристиано

Звездата на световния футбол Кристиано Роналдо зарадва един от футболистите на Лудогорец. БЛИЦ разкри кой от играчите на българския шампион се е сдобил с фланелката на португалеца, реализирал гол от дузпа във вратата на Владислав Стоянов при победата на „белия балет“ с 2:1 на „Васил Левски“. Щастливецът е Фабио Ешпиньо. Именно португалецът от състава на разградчани се е прегърнал приятелски с Роналдо преди мача, след което Кристиано го е зарадвал, връчвайки фланелката си точно на него.


Още преди началото на мача стана ясно, че в съблекалнята на „орлите“ се стигнало до конфликт за това кой да вземе екипа на звездата. Няколко са футболистите на Лудогорец, симпатизиращи на „белия балет“, но нито един от тях не можа да се сдобие с ценния подарък.

Фланелката на Роналдо се озова в Ешпиньо, който не е сред симпатизантите на „Кралския клуб“. Халфът на Лудогорец е фен на Порто, тъй като тръгва за футбола именно от школата на „драконите“. Ешпиньо се познавал с Роналдо от години. Двамата имали мачове помежду си още като юноши. Ешпиньо и Кристиано дори провели приятелски разговор в тунела на стадион „Васил Левски“ преди започването на мача в сряда, имало и приятелска прегръдка.

Източник: Блиц

Ощр от категория Шампионска лига