Намери ни
To Top

Ашли Йънг: Можем да спечелим Шампионската лига

Манчестър Юнайтед е трикратен победител в турнира, но не е играл елиминации от сезон 2013/14. Въпреки това Ашли Йънг не вижда причина червените дяволи да не спечелят Шампионската лига още този сезон: „Разбира се, че можем да триумфираме. Юнайтед влиза във всяко състезание с мисълта да го спечели. Това е нашата цел, но ще го караме мач за мач.


Сега отиваме в Испания и ще се борим за победата. Ще бъде трудно, феновете на Севиля са страхотни, но ние ще се съсредоточим върху себе си. Всички говорят за силната ни защита, ние ще се нуждаем от нея. Все по-добре пък започват да се разбират Лукаку и Алексис Санчес, което пък ще ни донесе много голове в бъдеще“.

Капитанът на Юнайтед Майкъл Карик пък сподели, че осминафиналите са минималният стандарт за клуба: „Това е минимумът, който се изисква от нас. Трябва винаги да сме част от последните етапи в Шампионската лига. Това е мястото, на което принадлежи Юнайтед. Преди време това беше една рутина, трябва да се завърнем към това чувство. За мен това са последните месеци като играч, така че се надявам да завърша по най-добрия начин на „Олд Трафорд“.

Ощр от категория Шампионска лига