Намери ни
To Top

Рохо, Фелайни и Джоунс не отпътуваха за Испания

Андер Ерера, Маркъс Рашфорд и Антонио Валенсия, които пропуснаха визитата на Хъдърсфилд (2:0) от осминафиналите във ФА къп, тренираха наравно със съотборниците си в последното занимание на английска земя. Рохо, Фелайни и Джоунс обаче не отпътуваха за Испания и пропускат първия сблъсък със Севиля. Червените дяволи ще играят на елиминации в турнира за първи път от 2014-а, когато Байерн ги отстрани.

Халфът на тима Неманя Матич предупреди съотборниците си, че трябва да бъдат пределно концентрирани, ако искат да продължат напред в турнира.


Сръбският национал сподели, че в състава на андалусийци има много класни играчи, а голяма част от тях в миналото са действали и на терените във Висшата лига: „Хесус Навас, Н’Зонзи, Poке Меса, всички те са играли на Острова. Това е бонус за техния отбор, но ние имаме качества и трябва да ги използваме. Важно е да не допуснем гол във вратата си при тази визита и да се върнем в Англия с добър резултат. Ще бъде трудно, но мислим само за победата. Те ще бъдат агресивни през целия мач, подкрепяни от техните верни фенове. Уважаваме Севиля, те са страхотен отбор, но ние сме готови и ще се борим за успеха“.

Ощр от категория Шампионска лига