Намери ни
To Top

Укра остана в София, готви се по индивидуална програма

Крилото на ЦСКА Андре Монтейро не замина за Стара Загора. Укра остана в София, като ще се готви по индивидуална програма, изготвена от кондиционния треньор Томас Нойберт. 29-годишния португалец вече се включва наравно с останалите футболисти в почти всички упражнения. Единственото ограничение пред Укра е свързано с част от заниманията във фитнеса, за да не се рискува излишно със здравето му.


Португалецът е претърпял операция на връзки на коляното преди малко повече от в месеца, но на този етап възстановяването му върви отлично. В рамките на 10-15 дни той ще направи и официален дебют за ЦСКА, като в началото ще бъде пускан за по 10-15 минути. А за плейофите Укра ще е готов на сто процента.

Не е изключено в следващите дни да се привлече и още едно попълнение. Клубът следи ситуацията около Александър Тонев (28 г.). Юношата на ЦСКА наскоро разтрогна с Кротоне и преговаря за договор с руснаци, но завръщане на „Армията“ също е възможно. По-рано през седмицата пък червените не успяха да се разберат с полския вратар Гжегош Сандомиерски.

Ощр от категория Футбол