Намери ни
To Top

НЕУЗНАВАЕМА! Ивана съвсем се стопи и разкри: Спрях диетите! Пия по една чаша на ден от това чудо, а резултатът е невероятен (СНИМКИ)

Фолк певицата Ивана е неузнаваема! На 31 януари айтозлийката навърши 49 години и разпъна тежка софра за най-близките си хо но много от гостите й едва я познаха.

Почерпката бе в рибен ресторант в Пловдив, а за здравето на Ивана наздравици вдигаха дъщеря Теодора, колегите й от „Ивана бенд“, много приятели и близки. Рожденичката се появи в черен тоалет – къса рокля, върху която нежно падаше черен тюл до земя.

Присъстващите отбелязаха, че никога не са я виждали толкова слаба.


„Още малко и ще доближи перфектните манекенски мерки“, коментирали купонджиите. След тържеството Ивана разкри с вълнение, че празникът й е бил особено вълнуващ. „Бях щастлива защото не ми се налагаше да правя нищо, за да ме обичат истински“, написа изпълнителката в социалната мрежа. Неведнъж Певицата на народа е споделяла, че любовта на хората я кара да се чувства жива и изпълнена с вдъхновение.

Торта във формата на сърце бе една от изненадите за звездната рожденичка.

Ивана упорито продължава да се вталява като вече спокойно може да се нарече царица по отслабване!
Примата на фолка Ивана не спира да удивява своите фенове с бързото си отслабване. След като години наред певицата имаше сериозни проблеми с килограмите, най-после реши да се вземе в ръце и да се погрижи не само за визията, но и за здравето си.

Както самата тя преди време призна, първите килограми Ивана свали с диета и с разделно хранене. Тя спазваше съветите за отслабване на доктор Емилова и проф. Мермерски, които определено дадоха чудесен резултат.

Днес обаче диетата на Ивана е заместена от едно съвсем ново и невероятно откритие при отслабването. А именно използването на активен въглен, който пречиства организма и помага за детоксикиране и отслабване.

„Няма нито вкус, нито мирис. Единственото, което е видимо и в началото може да ви се стори странно, е това, че цветът на напитката става черен или доста потъмнява. Но се свиква бързо, а като се появят и първите резултати, определено си заслужава“, споделя Ивана, която вече е заразила много от приятелките си.

Отслабване с активен въглен се прави като една таблетка от въглена се разтваря в чаша с вода, чай, мляко или някакъв плодов коктейл. Може да се постави и в зеленчуково смути, но не бива да се приема повече от една таблетка на ден.

Курсът на отслабване не продължава много дълго време. Добре е да се прави максимум две седмици, след което да се даде почивка на организма за още толкова и ако е необходимо да се повтори пак.

Ефектът наистина е шеметен, а и въгленът успешно и напълно изчиства всички вредни неща от тялото ни. Опитайте силата му и вие, за да се уверите лично какъв еликсир е той за всеки човек.

Ощр от категория Акценти