Намери ни
To Top

Шансовете на Лудогорец да играе и през пролетта в Европа се увеличават!

Шансовете на българският представител в Шампионската лига Лудогорец да остане в евротурнирите и през пролетта сякаш се увеличават. Орлите, които са в група с Реал М, Ливърпул и Базел трябва за целта да станат поне трети, за да отидат в Лига Европа или да вземат едно от първите 2 места, за да се класират на 1/8-финал в Лигата на богатите.

Основният опонент на Лудогорец за третото място в група „Б“ Базел обаче има сериозен проблеми, пише „24 часа“. В предния кръг в местния шампионат тимът надви трудно далеч по-скромния Вадуц с 3:1, а сега направи 1:1 у дома срещу Тун.


Незадоволителната игра, в комбинация с изпуснатите точки, накара след „хикса“ феновете да скочат на треньора Пауло Соуса. Португалецът бе освиркан и сякаш вече доверието към него е изчерпано.

„Не искам да се харесвам на никого. Аз съм треньор, който не се стреми да бъде популярен сред фенове и медии. Върша си работата според моята философия“, каза недолюбваният наставник.

Освен слабата игра и лошата атмосфера, в Базел имат още един проблем – контузиите, които са една от причините за лошото представяне. Общо 9 са проблемните играчи, сред тях е и българинът Иван Иванов.

Ощр от категория Футбол