Намери ни
To Top

Лудогорец се самоуби! Вижте какво каза Дерменджиев за Реал

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев направи изказване, което може да бъде определено като футболно самоубийство. Причината са думи относно тактиката за сблъсъка с Реал Мадрид.

Ето какво споделя Дерменджиев прец ТВ+.

„Няма да сме обречени срещу Реал.


Роналдо е в убийствена форма, но ще се опитаме да го спрем. Ще противодействаме и в двете фази на играта. Ще играем в нашия стил. Ще опитаме да атакуваме“, заяви Дерменджиев.

Изключително опасно ще стане, ако орлите в действителност заложат на атакуващ стил срещу Реал. Само може да си представим какво ще се случи, ако Кайсара и Минев/Ангуло пробват често възможностите на Роналдо и Бейл във фаза защита както визира треньорът на Лудогорец. Тогава ще се отворят огромни пространства за Кристиано и Гарет, а предвид сравнително бавните централни защитници на разградчани ситуацията може да отиде към разгром.

Лудогорец не трябва да се подлъгва. Защитна тактика срещу Реал и използване на контраатаки може да доведе до много по-добър резултат за зелените и българския футбол като цяло. Надиграване и натискане на Реал в София, най-вероятно ще означава футболно самоубийство на родните шампиони и кошмар за вратаря Владо Стоянов.

Ощр от категория Анализ