Намери ни
To Top

Избухна скандал в Юнайтед! Замесени са Ван Гаал и сър Алекс Фъргюсън

Огромен скандал избухна в Ман Юнайтед. Настоящият мениджър Луис ван Гаал направи решение, което го хвърля във война с легендата сър Алекс Фъргюсън.

Разбира се не става въпрос за конкретна атака между двамата, а за удар на ЛВГ по любимец на сър Алекс.

Ван Гаал изгони от първия тим на клуба кондиционния треньор Тони Стръдуик.


Последният минаваше за любимец на Фъргюсън. Именно Съра доведе Стръдуик през 2007 г. на „Олд Трафорд“ от Блекбърн. Оттогава спецът неизменно работеше с представителния състав. Като САФ го сочеше за един от най-важните хора в клуба.

Луис ван Гаал обаче е бесен от многото контузии в отбора. Цели девет човека ще пропуснат днешното домакинство на Уест Хем. Точно затова Стръдуик е пратен да работи с юношите на червените дяволи, а неговото място ще бъде заето от сънародника на Ван Гаал – Йос ван Дайк.

Според медиите в Англия Стръдуик е приел тежко решението на ЛВГ и е изключително недоволен, а това предизвиква и сериозно напрежение сред част от по-опитните асове в състава на гранда. Специалистът е в основата на легендарни успехи на дяволите и не подлага методиката си на съмнение. Действието на Ван Гаал със сигурност няма да се хареса и на сър Алекс Фъргюсън. Излиза, че холандецът е на мнение, че един от основните помощници на легендата САФ е некадърник.

Ощр от категория Футбол