Намери ни
To Top

Случайност или гениалност? Eто какво каза Берба за този виртуозен гол (видео)

Кой е голмайсторът – Бербатов или Жермен, случайно или гениално е докосването на Берба? Самият Димитър Бербатов дава отговор на вълнуващите въпроси след драматичната победа над Монпелие като гост.

Голът за успеха на Монако падна в 93-тата минута. Жермен шутира остро, топката се отклони от петата на Бербо и влетя в мрежата. В началото всички водещи световни сайтове за резултати посочиха Бербатов като голмайстор, а след това реализаторът бе променен на Жермен, ето какво каза Димитър цитиран от френските медии.


„Във футбола няма случайни докосвания. Има случайни ситуации, но не и отигравания. Не е важно кой е вкарал гола. Жермен или аз, ценна е победата и 3-те точки за Монако“, заяви Бербо.

Вижте ситуацията, наистина гениално – ако друг нападател беше в ролята на Бербатов най-вероятно топката щеше да се отклони и тотално да смени траекторията си. Но при Берба дори рикошетите се получават по специален начин и в това няма нищо случайно.

В крайна сметка попадение записано на сметката на Жермен, но дали това не е един от най-виртуозните голове на Бербатов с пета в 93-а минута…

Ощр от категория Футбол