Намери ни
To Top

Това студентско събиране побърка мрежата! Ученички захвърлиха всички задръжки и се снимаха чисто голи (СНИМКИ, 18 ПЛЮС)

Студентките в Кралската школа за ветеринарни изследвания пуснаха благотворителен календар в помощ на единбургската организация „Всички за лапите“, която предлага безплатна помощ на бедни семейства и техните любимци.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Студентки от ветеринарна школа се снимаха голи сред животни и заедно с тях. В обектива попаднаха както кучета и котки, така и едър рогат добитък.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Календарът е част от проект за подкрепа на единбургската организация All4Paws,която предлага безплатна помощ и съвети за домашни животни и на бездомни животни.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

All 4 Paws предоставя цяла редица важни ветеринарни услуги за домашни любимци и бездомни животни, като общи прегледи на здравето, лечение от бълхи, кърлежи и глисти, а също и микрочипиране и ваксинация.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

All 4 Paws също предоставя основни принадлежности на питомците, включително зимни палта, нашийници, поводи, играчки, храна и намордници.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Снимките са направени на едни от най-живописните места в Шотландия, където храбрите ветеринарки се сблъскаха със студентите ветрове на планинската местност, но въпреки това успяха да направят идеални снимки.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

„Тези ветеринари възнамеряват да съберат средства за All 4 Paws — благотворителна организации. Инициативата е на студентите, които се стремят да осигурят безплатна и ефективна ветеринарна помощ за животните“, казва говорителят на организацията.

Ощр от категория Акценти