Намери ни
To Top

Нов мръсен номер на Кличко срещу Кобрата

Световният шампион в тежка категория Владимир Кличко продължава да потвърждава всячески слуховете, че се страхува много от предстоящия сблъсък с българина Кубрат Пулев на 15-ти ноември.

Един от треньорите на украинеца – Джеймс Али Башир избълва куп глупости по адрес на Пулев, без изобщо да е бил предизвикан.

„Винаги съм уважавал постиженията на Кубрат Пулев, но това вече е в миналото. Моето мнение за него тотално се промени, преобърна се на 180 градуса.


Българинът интерпретира моите думи, че има право да подозира Кличко в употреба на допинг, заявявайки, че аз съм признал, че Владимир взема стимуланти. Каква глупост само! Това показва, че Пулев се страхува, използвайки такива дребни игри. Никога не съм казал такава тъпотия! Никога! Не съм малоумен. Пулев уби моето уважение към него“
, заяви Башир в ефира на американско радио.

Странното в случая е, че това изказване на треньора идва като отговор на негово интервю, в което той признава, че е напълно нормално противниците на Кличко да се съмняват, че украинецът взема допинг.

Ето какво каза тогава Башир:

„Пулев е в правото си да подозира Владимир. Щом има подозрения, значи вярва, че е така. Но според мен Владимир не взима допинг. Познавам го добре, знам как тренира. Допингът се използва, за да намериш пряк път към победата. Какъв е смисълът да го взимаш, но в същото време да тренираш толкова много? А не познавам боксьор, който да тренира повече от Владимир.“

Джеймс Али Башир говори за интерпретации, допинги и признания. Междувременно, самият Кличко разкри, че не иска да се бие с Пулев. От единия лагер само говорят.

Кобрата пък тренира на макс. Както обикновено, той ще каже своята дума на ринга.

Ощр от категория Спорт