Намери ни
To Top

Левски приема шампионите в зала „Христо Ботев“

Мъжкият отбор на Левски София ще приеме шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) в мач от седмия кръг на Суперлигата в столичната зала „Христо Ботев“. Двубоят ще се играе на 14 ноември (вторник) от 18:30 часа. С него се завършва кръга, като е отложен поради участие на бургазрлии в Шампионската лига.

Официално представяне на бъдещата спортна зала на волейболен клуб Левски+31

Така волейболистите на „сините“, които от началото на сезона се изявяваха в столичната зала „Универсиада“, сега ще домакинстват в „Христо Ботев“ за втори път, след като приеха там и Пирин (Разлог).


Друбоят отново се мести поради заетост на „Универсиада“.

Официално представяне на бъдещата спортна зала на волейболен клуб Левски+31
„От тук нататък решаваме къде ще домакинстваме мач за мач и не знам дали ще осъществим друга среща в „Универсиада“. Имаме непрекъснати проблеми с тази зала, като те налагат постоянни рокади“, коментира за BGvolleyball.com президентът и старши-треньор на Левски Владимир Николов.

„Последната неприятност е, че днес няма да можем да тренираме в „Универсиада“, като това ни бе казано последния момент. Търпенито ни вече се изчерпва. Надявам се скоро да оправят отоплението в зала „Христо Ботев“, като искаме да я наемем за мачовете ни от Суперлигата“, допълни Владо Николов.

Ощр от категория Волейбол