Намери ни
To Top

Загорчич: Трябва да се възползваме от непостоянството им

Наставникът на Славия Златомир Загорчич заяви, че очаква оспорван мач с Локомотив Пловдив. „Те показват непостоянство и трябва да се възползваме от това. Като изключим първите три отбора – Лудогорец, ЦСКА и Левски, всички са на едно ниво и всеки може да бие всеки. Показателно е първото полувреме на Царско село – Ботев Пловдив, което гледах.


Липсата на постоянство и поредица от победи е проблем на почти всички тимове“, сподели сръбският наставник. В последния кръг смърфовете паднаха тежко от Черно море (0:3), а преди това биха Берое в Стара Загора.Преди месец Славия удари Локо с 2:1 на „Лаута“ за първенство. „Двата мача нямат нищо общо. Турнирните битки си имат своите правила. Всичко се решава в един мач, може да има и продължения.

Ние няма да тренираме дузпи. Това е до самочувствие и характер. Ако ги имаш -вкарваш, ако не, пропускаш. Да се надяваме, че няма да се стигне дотам“, пожела си бившият национал на България. Като играч на Литекс той печели трофея през 2004 година. После като наставник няма мачове за Купата на Сърбия с Войводина Нови Сад. Начело на ловчанлии през 2013/14 стига до четвъртфиналите. Там води Литекс в първия мач с Лудогорец в Ловеч, загубен с 1:2, а за реванша начело на треньорския мостик вече е Миодраг Йешич, след като Заги е освободен.

Ощр от категория Футбол