Намери ни
To Top

Неподадена жалба праща Илиан Илиев към „Тича“

Веднага след новината, че Черно море се разделя с Георги Иванов, на първо място сред кандидатите излезе името на Илиан Илиев. Настоящият треньор на Верея е разочарован от организационната криза в старозагорския клуб, а върхът е отказът на собственика Галин Михайлов да подаде жалба в БФС заради това, че в един момент от двубоя за Купата с Локо (Сф) „железничарите“ бяха с 12 души на терена. Това е формално нарушение на правилника, което при протест от Верея, би трябвало да доведе до преиграване, но клубният шеф очевидно не иска да прави нови харчове по двубои от турнира. Верея отстъпи с 1:2 на стадиона в столичния квартал „Надежда“.


Въпреки че тимът на Илиев в момента е 5-и в класирането на Първа лига с равни точки с четвъртия Берое и на една зад третия Левски в клуба продължава да има забавени плащания и цари управленски хаос, което може да доведе до напускане на треньора при оферта от „Тича“.

„Всичко може да се случи. Не е изключено да напусна. Чакам и за чужбина, но при мен все така се получава, че когато нещата тръгнат да се осъществяват, се намира някой нашенец да ми се изплюе в лицето, колкото и грубо да звучи… Но не ме питайте какво и кого имам предвид…“, каза вчера Илиев.

Ощр от категория Футбол