Намери ни
To Top

Конфликт в Левски на най-високо ниво, ето кой стана причината

Заформя се конфликт в Левски на най-високо ниво, алармира в. „Меридиан Мач“. Изданието твърди, че бъдещият старши треньор и ключова фигура за развитието на сините Димитър Димитров – Херо и временно заемащият длъжността Георги Иванов – Гонзо, са си разменили реплики, вещаещи проблеми. Причината е скандалният футболист Фредерик Нимани, който тепърва ще чака положителен отговор от Левски.


Както ви писахме, Нимани дойде в Левски с наднормено тегло и без да може да се похвали с игрови минути от над 10 месеца. Таранът логично не впечатли с показаното на тестовете, но Херо въпреки това е пожелал сините да му предложат договор. Вероятна причина за това искане на бившия наставник на Черноморец Бс е и близостта му с мениджъра на Нимани Петьо Заберски. Гонзо обаче отказал с думите „Вземи си го ти, когато дойдеш“.

Нимани ще чака положителен отговор от Левски, който сега не може да му предложи контракт и заради финансовия феърплей, тъй като състоянието не 26-кратните шампиони не им позволява да отделят разточителни средства за заплати.

Херо и Гонзо пък влязоха в пререкание за втори път, след като спортният директор изрита дошлия на проби любимец на Димитров Жужу. Бившият играч на Черноморец също бе надебелял и предизвика усмивки по лицата на феновете, видели уменията му в контролата с Ботев (Вр). Херо искаше да вземе и него, ала Гонзо изрита алжиреца и подписа с Наджип Амари, който ще дебютира среду Славия днес.

Ощр от категория Тема на деня