Намери ни
To Top

За първи път! Михаела Филева цъфна чисто гола до кръста! Вижте какви бомби е криела под дрехите си (гледката е убийствена)

Михаела Филева разгорещи феновете си в ново видео, но те я искат и на корица. Сексапилната певица се радва на все повече почитатели, откакто записа участия в тв предавания.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Повечето фенове на Михаела обаче си мечтаят да я видят „по-така“, пише HotZona. За съжаление еротични снимки на брюнетката можем да видим само в клиповете й.


ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Едно от хитовите й парчета „Има ли начин“ буквално обра точките заради секси визията на красавицата. „Безсмислена песен, но каква жена“, „Божествена е тук“, сипят суперлативи фенове.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Досега знойната певица нито веднъж не се е събличала за еротична фотосесия. И въпреки провокативните си клипове, феновете така и не са имали шанса да я зърнат без дрехи.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Голяма част от тях се надяват Михаела да се реши да покаже повече от стегнатото си тяло. Певицата вече изкуши половин България с горещите си латинотанци. „Много е красива, защо не се снима гола?“, „Заслужава корицата на Плейбой“, възхищават се почитатели на Михаела Филева.

ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ СНИМКИ!

Засега обаче сексапилната звезда, продължава да показва съблазнителните си форми само на видео. Въпреки това почитателите й се надяват да преодолее свенливостта и стеснителността си и да демонстрира прелестите си и пред обектива на фотоапарата.

Ощр от категория Акценти