Намери ни
To Top

Най-емоционалната „Ледена кофа“ – топ звезда пищи и си прави селфи по време на душа (видео)

Инициативата „Ледена кофа“ бе подета от основателя на фейсбук Марк Зукърбърг и бързо стана хит по целия свят. Видяхме какви ли не обливания, но вероятно малко са тези, в които главното действащо лице пищи и му е видимо неприятно, че го засипват с лед. А какво да кажем за шоуто, ако в допълнение си прави и селфи по време на ужаса?
Моделът Ким Кардашян стана поредната личност, включила се в инициативата. Бившата съпруга на баскетболиста Крис Хъмфрис бе залята в популярно телевизионно предаване.

Въпреки че дълго време Кардашян „бягаше от отговорност“, водещата Елен Дедженерис я принуди да мине през популярното изпитание.
Още преди да я облеят, Ким започна да пищи, а звуците се увеличиха след това. Кардашян реши да запечата секундите на студ със селфи. „Дори не искам да виждам какво се случва!“, изписка ръзвълнуваната Ким, докато водата съсипваше скъпата й прическа.
Вижте как половинката на рапъра Кание Уест стана поредната личност, която не можа да се изплъзне от лапите на инициативата, станала мода сред популярните:

Ощр от категория Тема на деня