Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2017/08/00677120.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Ферари: Кими е истински отборен играч – Sportove
Намери ни
To Top

Ферари: Кими е истински отборен играч

Шефът не Ферари Маурицио Аривабене похвали Кими Райконен за работата му в Унгария и го нарече „истински отборен играч“. На „Хунгароринг“ Скудерия записаха двойна победа въпреки проблемите на Фетел и благодарение на добрата защита на Кими от Мерцедес.
В хода на състезанието на няколко пъти чухме Райконен да казва, че е по-бърз от Фетел, но в крайна сметка финишира зад съотборника си, а Фетел увеличи преднината си пред Хамилтън с 14 точки.

„Страхотно състезание и резултат, постигнат в трудни условия.


В Унгария отново демонстрирахме силата на характера във Ферари. Поздравления за момчетата на пистата и в базата в Маранело за отборната работа. Себ караше великолепно и запазваше преднината си въпреки проблемите с управлението. Кими също помогна с великото си представяне – той демонстрира не само, че е шампион, но и че е истински отборен играч“, заяви Аривабене.

След победата Ферари стопиха разликата в класирането при конструкторите с Мерцедес на 39 точки.

Ощр от категория Моторни спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558