Намери ни
To Top

Клаудио Раниери идва за Анисе

Полузащитникът на Лудогорец Абел Анисе може да се върне във френската Лига 1 като футболист на Нант, тъй като старши треньорът на „канарчетата“ Клаудио Раниери не е приключил със селекцията това лято.

Опитният италиански специалист, който сензационно изведе Лестър до шампионската титла в Англия, има нужда точно от заздравяване в средата на терена, съобщава Радио Монте Карло Спорт.

„Раниери е запознат с профила на футболиста, още повече той е продукт на школата на Оксер, говори езика и средата няма да бъде нова за него. Анисе е вариант за тази зона на терена“, съобщава медията.


Националът на Мадагаскар обаче не е свободен агент, а до края на договора му с Лудогорец има още две години. Няма яснота каква ще бъде трансферната сума, която ще поискат от българския шампион, но Нант не е склонен да харчи неразумно предвид последните две сделки, които бяха осъществени в рамките на два дни.

„Раниери привлече вратаря Чиприян Татарушану от Фиорентина и централния бранител Никола Палоа от Бордо. Високият 190 сантиметра Палоа идва с трансфер за 2 милиона евро- максималната сума, която Нант може да си позволи. Още повече, че Палоа и до момента е играл във Франция, наясно е със ситуацията и няма да се нуждае от голям период на адаптация. Докато Анисе идва от първенство, което се котира около 30-ото място в листата на УЕФА“, твърди пък печатното издание Нант Метропол.

Ощр от категория Футбол

  • Вихър прегази Янтра (ПТ)

    Вихър (Славяново) надигра у дома Янтра (Полски Тръмбеш) с 4:1. Срещата е от 25-ия кръг на Северозападната Трета лига. Голмайсторът на...

    28/04/2024
  • Секирово отнесе Атлетик

    Секирово разгроми Атлетик (Куклен) с 6:2 в Раковски. Срещата е от 32-ия кръг на Югоизточната Трета лига. С хеттрик за успеха...

    28/04/2024
  • Локо (Мездра) отнесе Дреновец

    Локомотив (Мездра) надигра у дома едноименни тим на Дреновец с 4:0. Срещата е от 25-ия кръг на Северозападната Трета лига. Още...

    28/04/2024