Намери ни
To Top

Уникално красива! Дъщерята на Ахмед Доган плени всички с красотата си, вижте каква чаровна мадама е тя (СНИМКИ)

Ахмед Доган не позволява на втората си съпруга Ширин Карнобатлъ да вижда дъщеря им Демет. Жената споделя, че бившият й мъж много рядко разрешава срещите им. Най – тъжното за Ширин е, че настоящата възлюбена на Доган, Алтен Алиева, е поела изцяло грижите за дъщеря й, а тя самата дори не може да я вижда.

Лидерът на ДПС се разведе с втората си съпруга преди десет години.


Битката в съда за попечителство над малката Демет беше спечелена от бащата. Срещите на момичето с майка му стават само с негово разрешение, но това се случва доста рядко.

Демет израсна под грижите на дългогодишната приятелка на Доган Алтен Алиева.

Любовницата на ДПС лидера водеше момичето на училище, купуваше й дрехи. Последната среща между Ширин и Демет била на Нова година.

Карнобатлъ беше обвинявана, че е изтъргувала родителските права върху дъщеря си срещу солидно финансово обезщетение от Доган. Оказа се обаче, че това съвсем не е така. Преди година и половина стана ясно, че Ширин работи като продавачка в мола на бул. Стамболийски срещу 700 лева. Покрай медийната шумотевица обаче, Карнобатлъ напусна. В момента се препитава като служител в частна фирма, където не привлича вниманието върху себе си.

Ширин и Доган сключват брак през 1995 г. Семейството им се разпада обаче през 2002 г.

Големият син на Ахмед Доган, Демир, пък е плод на любовта му с неговата състудентка Таня Желязкова, която също е сред основателите на ДПС. При раздялата им през 1990 г. , детето отново остава при бащата.

Първата съпруга на Доган е Айсехел Руфи, която в момента работи в сайта на Николай Бареков „Бинюз“. Въпреки че двамата се разделят с много скандали, Сокола продължава и до днес да й осигурява препитание.

6irin1 demet_dogan demet_dogan1 shirin

Ощр от категория Акценти