Намери ни
To Top

Невероятен гаф! Едната гърда на Алисия изскочи от деколтето й по време на участие, вижте горещата гледка (папарашки снимки)

Коя звезда прави едни и същи изцепки нон стоп? Това е Алисия и HotArena получи поредния сигнал, отнасящ се до нейния прословут бюст, който мине се не мине – вземе че избяга от пазвата й и се покаже навън.

Звездата на „Ара“ често си позволява или да не носи сутиен под роклята, или да й се размести бельото, или направо си залага на огромните деколтета, с които определено често й се случват разни инцидентни случки, докато извива глас на сцената.

На поредното фото, което ни изпрати наш читател, Алисия се е навела и докато успява да придържа едната гърда с лявата си ръка, в която е и микрофонът, то другата се шляе произволно.

Зърна този път сякаш не се виждат върху кадъра, но информаторът твърди, че ги е видял.


В крайна сметка или подателят на сигнала е влюбен в бюста на Алисия и не изпуска снимка, на която той да е в близък план и да ни я изпрати, или просто певицата нарочно си създава предпоставки да й се вижда съдържанието на деколтето й, особено когато обективите около нея са настроeни да снимат.

biustat-na-alisiia-otnovo-se-shliae-proizvolno-i-izvan-predelite-na-dekolteto-i-pak-si-gi-pokaza-na-uchastie-foto-v-galeriia-2 alisiya-1

Ощр от категория Акценти