Намери ни
To Top

Срам и позор! Николай Бареков полудя от гняв и окепази родния ефир, нарече тв водещата „проститутка“! Вижте шокиращите кадри

Шокиращ коментар за бившата си колежка Ани Цолова публикува във фейсбук евродепутатът и водещ Николай Бареков. Възмутен от откровение за неподкупност на бившата му партньорка в „Тази сутрин“ по Би Ти Ви, чиято кариера в ефир стартира с него, той изригва с доста цветни епитети по неин адрес. Ето какво написа Бареков.

„Чета, че една видна сутрешна баджак журналистка се похвалила във вестничето на един обвиняем за кражба на милиони виден олигарх, че отказала 5 000 лева „подкуп“, за да интервюира някой си виден политик.


Да започна с политика. Надали е бил чак толкоз виден или пък чак толкова богат, че да предлага такива жълти стотинки на такава богата водеща. Вероятно водещата с баджаците се е обидила от твърде ниската за стандарта й оферта.

Същата се шири в палат в полите на Витоша и всеки месец прибира десет пъти по 5 000 лева срещу „услугите“ си от същия този олигарх и кръжеца му от клиенти на Цацаров и от една партийна централа. Партията я пази, та затова не и трябва охрана, а само разрешение (permission) от горе кой да кани за сутрешни свирки по Нова и кой не.

Това нейно откровение може да го наречете и „фейк“, но при всички положения си е кризисен пиар на медийната проститутка и нейните господари….. на ефира“, изригна Бареков. Под коментара му потребителите му пригласят и питат откъде са парите за нови коли и скъпа къща в „Драгалевци“ на Ани Цолова.

Ощр от категория Акценти