Намери ни
To Top

Левски ще мие срама срещу Черно море

Отборът на Левски ще се опита да завърши сезона с победа и да зарадва привържениците си в днешния мач срещу Черно море на “Виваком Арена – Георги Аспарухов”. Двубоят е от програмата на последния 36-и кръг и ще започне в 20 часа.

В предишния кръг “сините” отстъпиха пред ЦСКА-София с 0:3, което доведе до напрежение между футболисти и фенове. Двубоят няма значение за крайното класиране, тъй като Левски е твърдо трети, докато Черно море е шести.


Треньорът Николай Митов ще даде шанс на много младоци. На вратата обаче ще застане отново разочаровалият с изявите си срещу ЦСКА-София Николай Крстев. Наказан за сблъсъка е Давид Яблонски, който ще бъде заменен от Димитър Пиргов, а шанс може да получи юношата Деян Иванов, който повече от година лекуваше контузия.

Атаката ще бъде изградена от кадри на школата – по крилата ще действат Ивайло Найденов и Атанас Кабов, Божидар Краев ще води атаката, а зад него ще действа Станислав Иванов. На пейката ще останат чужденците Бабатунде Адениджи, Франсис Нар, които може да бъдат освободени.

Букмейкърът bwin дава коефициент 1,55 за победа на Левски. При успех на варненци коефициентът е 5,50. Ремито се котира при ставка 3,70.

Вероятни състави:

Левски: Кръстев, С. Александров, Ал. Александров, Пиргов, Минев, Бурабия, Прохазка, Найденов, Ст. Иванов, Кабов, Краев.

Черно море: Михайлов, Костадинов, Цветков, Томбак, Сукуп, Балджийски, Янчев, Коконов, Илиев, Минков, Кузма.

Ощр от категория Футбол