Намери ни
To Top

Дерменджиев разпусна бразилците

Само четирима футболисти от първия състав на Лудогорец може да играят в днешния мач с Черно море в Каварна. Това са Игор Пластун, Йордан Минев, Александър Василев и Витиня. За близнака и португалеца ще се решава в последния момент. Минев има проблеми с бъбреците, заради които не игра в последните три седмици.


Витиня пък се възстанови от тежка контузия, получена през септември, но все още не е готов за 90 минути. Той обаче ще играе със сигурност преди паузата, ако не сега с Черно море, то срещу Локо (Пд) в последния кръг. Шампионите ще дадат шанс на играчи, които досега се появяваха основно в дублиращия тим на разградчани във Втора лига.

Логично след финала за Купата на България треньорът Георги Дерменджиев разпусна основния състав. През почти целия сезон те имаха мачове през три дни – от юли миналата година до този февруари, когато отпаднаха от ФК Копенхаген. Отборът започва своята лятна подготовка на 8 или 9 юни, като се предполага, че бразилците ще получат малко по-дълга почивка и ще се присъединят към тима няколко дни по-късно.

Ощр от категория Футбол